18-06-2013

Hvad koster De 18-6-2013

Der er Danmark snart flere udenlandske ansatte end der er arbejdsløse danskere, så hvorfor ikke få dem til at betale en del af regningen?

Dette kan eventuelt gøres ved at alt løn der udbetales for arbejde i DK eller for danske virksomheder skal udbetales via et dansk penge institut, derefter kan skat opkræve en miljø- afgift på f.eks. 10,- kr pr.time for medarbejdere der ikke har fast bopæl (og skattepligt) i Danmark, da der bliver udledt en hel del CO2, når medarbejdere kommer til DK. f.eks fra Sydtyskland eller Polen. (Regeringen vil jo gerne have at CO2 udledningen bliver nedbragt)

Samtidig skal det gøres så dyrt at overtræde dette, at man kan få lukket de værste brådne kar indenfor erhvervslivet, idet at man hermed kan kontrollere at der ikke sker løndumping og opkrævning af ublu huslejer o.l.

Desuden vil dette forslag gøre at det det bliver mindre atraktivt for virksomheder at ansætte personer der fører store beløb ud af landet til skade for Danmarks betalingsbalance

Seneste kommentarer

25.03 | 20:52

så kan jeg bevise at jeg har været her. Knus og kram fra Lone og Midi♥♥♥♥♥♥

Hejsa min ven

13.03 | 15:48

Hej Torben. Tak for kommentaren. Da jeg ikke har brugt digetalt kamera så længe er det godt med kommentarer og konstruktiv kritik af ens billeder

13.03 | 07:24

Hej Erik

Skægt motiv. Hvis du beskærer noget væk i venstre side + noget foroven, mener jeg billedet kan vinde ved det. Det drejer sig om forenkling.

Del siden