02-11-2012

Arbejdsløshed/slaveri 2-11-2012

Når der nu er så mange ledige der stå til at miste deres dagpenge, forstår jeg ikke at regeringen ikke afskaffer slaveriet i Danmark. Jeg tænker her på at hvis man er på kontanthjælp bliver man sendt ud i "praktik" uden at man får overenskomstmæssig løn selv om man udfører det arbejde som man er uddannet til. Dette er ifølge min opfattelse skjult statsstøtte til virksomhederne, så hvorfor skulle de så ansætte en ny medarbejder for et engangs beløb på 25.000,- når de kan få en gratis helt betalt af det offentlige?
Hvad angård billig arbejdskraft fra østeuropa, burde der inføres en afgift, således at firmaet skal indbetale det beløb, de sparer ved at ansætte disse personer i forhold til gennemsnits lønnen på det pågældende arbejdsområde, til Staten. Dette vil medføre et af to: enten får staten en merindtægt som kan betale for de danskere som er arbejds løse eller der bliver ansat dansk arbejdskraft når østarbejderne rejser hjem da de så ikke længere er så atraktive  på det danske arbejdsmarked.

Erik🙂

Seneste kommentarer

25.03 | 20:52

så kan jeg bevise at jeg har været her. Knus og kram fra Lone og Midi♥♥♥♥♥♥

Hejsa min ven

13.03 | 15:48

Hej Torben. Tak for kommentaren. Da jeg ikke har brugt digetalt kamera så længe er det godt med kommentarer og konstruktiv kritik af ens billeder

13.03 | 07:24

Hej Erik

Skægt motiv. Hvis du beskærer noget væk i venstre side + noget foroven, mener jeg billedet kan vinde ved det. Det drejer sig om forenkling.

Del siden